דף הבית צור קשר English
דף הבית > חדשות ואירועים > כתבות והודעות לעיתונות > פתרון של אקסטריקום הישראלית נבחר למוביל בתחומו לשנת 2007
 
פתרון של אקסטריקום הישראלית נבחר למוביל בתחומו לשנת 2007  

המגזין האמריקאי CRNtech סיכם את שנת 2007
ובחר במוצר ה-wireless  של החברה, המיוצגת בישראל ע"י אבנט תקשורת : "יכולות אלה מהוות את הדור הבא של התקשורת האלחוטית"

 

דצמבר, 2007. פתרון ה-wireless של אקסטריקום (Extricom) המתכננת ומייצרת מערכות אלחוטיות (WLAN) למגזר העסקי, נבחר להיכלל בין עשרת מוצרי ה-wireless המובילים לשנת 2007, על ידי מגזין הטכנולוגיה CRNtech. המגזין האמריקאי סיכם את שנת 2007 ובחר לציין את פתרון ה – Wireless של החברה, המיוצגת בישראל באופן בלעדי על ידי אבנט תקשורת, מקבוצת רד בינת.

המגזין CRNtech האמריקאי, מדרג מדי שנה את עשרת המוצרים המובילים, בתחומים שונים של עולם הטכנולוגיה : אבטחה, וירטואליזציה, VoIP, מערכות תפעוליות, אפליקציות, מערכות טלפוניה, Wireless ועוד.  CRN הנו מגזין המשרת ארגונים כמו גם אנשים פרטיים בעולם הטכנולוגיה, ומעניק פורום נרחב של חדשות, סקירות, ניתוחים, מחקרים, מקורות מידע, בסיס לתקשורת הדדית בכל נושאי הטכנולוגיה ו-database לשותפויות עסקיות.

הפתרון, מתג EXWO-404 WLAN של אקסטריקום, הנו מתג אלחוטי רב שכבתי המאפשר שידור רדיו בשניים או ארבעה ערוצים פעילים במקביל ומקנה כיסוי אלחוטי מלא ללא צורך בתכנון מורכב של הרשת האלחוטית.

"אקסטריקום מאפשרת לארגונים קטנים ובינוניים ליצור מצב בו ערוצי תקשורת הרדיו הארגוניים לא יתנגשו זה בזה" מוסר צחי רומי, סמנכ"ל פתרונות ומוצרים באבנט תקשורת. טכנולוגיה אלחוטית מתקדמת זו, מבטיחה רוחב פס מקסימלי ללא ניתוקים. המערכת האלחוטית תומכת בהעברת שלושת סוגי המידע: קול וידאו ונתונים (triple play) ללא האטת קצב המידע, תוך ניידות מושלמת.

"בנוסף, מדובר במערכת בעלת פריסה פשוטה במיוחד ותחזוקה פשוטה יחסית למערכות אלחוטיות מתחרות המצויות היום בשוק ה - wireless. היכולת שלנו, להפיץ בשורה זו של מוצרי wireless מתקדמים בשוק הישראלי, כמפיץ מומחה בעולם התקשורת, בנוסף ליכולתנו להציע שירות אמין המבוסס על ניסיון רב שנים וזמינות גבוהה מאוד של מוצרים, זוכה לחיזוק באמצעות הכרה זו, של מדיה מוכרת ומקובלת על שוק הטכנולוגיה".